Auto bedrijf surhuisterveen

Welkom bij Auto Scheepers

Bekijk ons aanbod

Bezichtiging en proefrit maken

Welkom op de website van Auto Scheepers

Ons ruime aanbod biedt voor elk wat wils. Wij beschikken over ongeveer 100 occasions in alle prijsklassen, bouwjaren en modellen. Vooraf voeren we in onze eigen werkplaats een technische inspectie uit, omdat wij onze nieuwe klanten tevreden op pad willen sturen met de nieuw aangeschafte occasion.

Bent u op zoek naar een servicegerichte autodealer die u zekerheid en tevredenheid biedt? Kom dan gerust eens vrijblijvend langs voor het bezichtigen van één van onze occasions!

Voor de tweede keer een auto gekocht bij deze garage. Eigenaar en zijn collega's zijn sympathiek en helpen je goed. Ook het inruilen van mijn oude auto ging in goed overleg en voor goede prijs. Drie maanden na aankoop van mijn laatste auto kreeg deze een vervelend probleem, gebeld met Scheepers die het vervolgens kosteloos heeft gerepareerd. Kortom geweldige service en betrouwbare garage.

- Marrije Verspuij

Marrije Verspuij

Bij Auto Scheepers een auto voor onze dochter gekocht. Bij aankomst direct de sleutel ontvangen en de auto goed kunnen bekijken. Tijdens de proefrit ondervonden we een klein probleem. Daar werd direct iets aan gedaan waarna we na een tweede proefrit de auto hebben gekocht. In de weken daarna bleek er een probleem met de auto te zijn. Daar werd door Auto Scheepers absoluut niet moeilijk over gedaan. Breng de auto maar langs dan wordt het probleem verholpen. En dat hebben ze ook keurig gedaan. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat Auto Scheepers een zeer fijn bedrijf is dat we iedereen kunnen aanbevelen. Zeer vriendelijke mensen en een top service.

- Bas Schumacher

Bas Schumacher

Zeer fijne garage, heel gemoedelijk. We hebben hier een mooie gezinsauto kunnen kopen

- Rick Westra

Rick Westra

Onze diensten

Auto Scheepers staat voor u en uw auto klaar. Onze dienstverlening is breed maar hier een kort overzicht;

  • Onderhoud
  • Inkoopservice
  • Occasions
  • Auto financiering
  • Auto verzekeringen

Staat datgene wat u zoekt er niet tussen dan kunt u altijd even bellen/whatsappen of een mail sturen. Dan kunnen we samen kijken of we iets voor u kunnen betekenen.

Auto Scheepers

Rooilijn 9, 9231 DZ
Surhuisterveen

T: 0512- 36 67 80
E: verkoop@autoscheepers.nl

Route

Openingstijden

Maandag: 13.00 tot 17.30
Dinsdag: 9.00 tot 17.30
Woensdag: 9.00 tot 17.30
Donderdag: 9.00 tot 17.30
Vrijdag: 9.00 tot 17.30
Zaterdag: 10.00 tot 17.00
Zondag: Gesloten

Whatsapp ons